artsenbezoekers

artsenbezoekers

artsenbezoekers

Je informeert huisartsen, specialisten en apothekers over de farmaceutische producten van één van onze opdrachtgevers. Je geeft ze relevante informatie over bestaande en nieuwe geneesmiddelen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je tevens in zo'n gesprek gegevens en ervaringen vergaart over de werking van jouw geneesmiddel(len) in de praktijk.

Startende artsenbezoekers
In de praktijk betekent dit dat je als starter een gedegen, vaak interne opleiding krijgt om je de nodige medische en farmaceutische productkennis eigen te maken. Daarna kunt je als artsenbezoeker rekenen op een krachtige ondersteuning bij je werkzaamheden, in de vorm van uitstekende begeleiding en modern, hoogwaardig documentatie- en informatiemateriaal.

Artsenbezoekers productgroepen
Deze kunnen eigenlijk van alles zijn. Bijna alle producten die de farmaceutische industrie ontwikkeld zullen worden verkocht, dit kan variëren van algemene producten tot zeer specifieke producten en het is jouw taak om de verkoop van deze producten te promoten in het aan jouw toegewezen rayon.

Wat doet een artsenbezoekers eigenlijk?
Je informeert huisartsen, specialisten en apothekers over de farmaceutische producten van één van onze opdrachtgevers. Je geeft ze relevante informatie over bestaande en nieuwe geneesmiddelen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je in zo'n gesprek gegevens en ervaringen vergaart over de werking van jouw geneesmiddel(len) in de praktijk. Deze gegevens en ervaring koppel je dan terug naar de farmaceut en zo te streven naar een eventuele optimalisering van jouw product(en).